Продюсер і шоу-мен Потап, він же Олексій Потапенко і чоловік Насті Каменських, відверто розповів в інтерв'ю Каті Осадчій в шоу "Світське життя", що іноді він заходить у стрип-клуби.

Потап розповів, що в рамках гастролей групи "Потап та Настя Каменських" йому частенько доводилося відвідувати американські міста. У таких містах, як Сан-Франциско, Сіетл, Чикаго вони ходили по барах і ресторанах. У деяких можна було побачити, як дівчата танцюють стриптиз.

Настя Каменських і Потап
Настя Каменських і Потап

"А в Києві один раз навіть дівчина, яка танцювала стриптиз, так сильно тягне мене з залу на сцену, що в підсумку порвала мені пасок", - зізнався Потап.

Потап каже, що його не бентежать такі ситуації, тому що він пише пісні - тому йому цікаво спілкуватися з різними людьми. Потап додає, що не важливо, ким людина працює, головне, щоб вона захоплювалася своєю справою:

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Я люблю спілкуватися і з бездомними, і з президентами, і з стриптизерками, і з дівчатами легкої поведінки, і з працівниками заводів. Мені дуже подобаються люди, які, якщо і займаються своєю роботою, то з захопленням".

Нагадаємо, раніше Настя Каменських зігріла листопад теплою посмішкою, неможливо надивитися: "Все красивіше і красивіше".

Також Знай.uа писав, що Настя Каменських взялася за старе після повернення з Мексики: "Ох, і чумачечая", яскраве фото.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Потап показав дружину Каменських без макіяжу, природна краса: "Спортивні та веселі".