Соня Євдокименко – 18-річна онука відомої артистки Софії Ротару. Красуня навчається в Нью-Йорку і, як і її бабуся, співає, але поки що вона лише починаюча співачка. Соня часто радує публіку у своєму Instagram яскравими фото і відео, і в цей раз вона похвалилася новою фотосесією, яка проходила на людних вулицях Нью-Йорка.

Як видно, на прогулянку Соня Євдокименко вийшла в яскравому червоному спортивному костюмі, що складається з вузьких лосин із завищеною талією і укороченої кофти. Цей наряд красиво підкреслив ідеальну фігуру дівчини і виділив пружну попу. Довге волосся Соні розпущене і майорить на вітерці, а на її обличчі ніжний природний макіяж. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати фотографії красуні. Багато відзначили, що Соні дуже пасує червоний колір.

Нагадаємо, онука Софії Ротару прикрасила нью-йоркську осінь українською харизмою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що онука Софії Ротару закохала Манхеттен почуттям стилю.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що онука Софії Ротару відкрила осінній сезон в Нью-Йорку.