У мережі з'явилося кумедне відео, на якому Тарзан (Сергій Глушко) закатає перед концертом Наташу Корольову в сміттєвому баці. Користувачі мережі припустили, що Королева могла бути п'яною, так як на задньому плані помітили стаканчики для напоїв.

При цьому деякі юзери вважають, що співачка просто перебуває на позитиві і алкоголь тут зовсім ні до чого.

Варто відзначити, що Корольовій настільки сподобався процес, що періодично вона вибухала радісними вигуками: "Ой, поїхали, ура, поїхали, прям американські гірки".

В кінці ролика видно, як Тарзан "прикольнувся", і закрив кришку бака над головою дружини. Потім він сів зверху з переможним виглядом. За кадром у цей час хтось засміявся.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Приколісти", "Весело проводять час", "Ну і розваги у них", "Головне, що їм добре", "Зовсім зайнятися нічим", - прокоментували кадри шанувальники пари.

Нагадаємо, архівне відео Наташі Корольової та Ігоря Ніколаєва злили в мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова згадала батьківщину і благає Зеленського про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Наташа Корольова зізналася, скільки у неї було чоловіків.