Українська ведуча Олена-Крістіна Лебідь опублікувала цікавий знімок зі своїм коханим з машини. Відповідний знімок з'явився в Instagram.

"-8? Тоді... Мами, ми в шапках!", - пише Христина.

Вона зазначила, що на вулиці морозна погода і вони одяглися не тільки в теплі куртки, але і шапки. При цьому на голові у Крістіни та її обранця були лише маски у вигляді голови львова.

Шанувальники не пройшли повз публікації і всього за годину публікація набрала більше 3 тисяч лайків і безліч коментарів.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

" В нас на Україні -15", "У нас -37 😂нормально все", " У нас теж в Москві -8,вчора перегуляла і захворіла😷", " Просто 🔥😃Ви своїми фото робите мій настрій, дякую за позитив!🙈", "Ну тоді мене треба порушувати, я без шапки", "А в якому сенсі ви мали на увазі,Мами"?", - пишуть фоловерів.

Нагадаємо, наречена Розенко згадала роки, коли била хлопчиків стільцями.

Як повідомляв Знай. ua, наречена Розенко показала купання зі своїм "Жоржиком".

Також Знай. ua писав, що наречена Розенко зізналася, коли вийде заміж за колишнього віце-прем'єра.