Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 49-річна знаменитість виставила незвичайне відео, на якому позує з власною Інста-маскою, де напис над її головою світиться словами "Я йду". Так, артистка нагадала шанувальникам про свою нову пісню "Червона помада", проте деякі вважають, що Ірина приховує проблеми в особистому житті.

"А ось і моя довгоочікувана маска до прем'єри #червона помада! 💄💄💄Вже доступна для сторіз😽😽😽Взагалі це не просто маска, а можливість приміряти на себе образ головної героїні пісні - сильної, коханої, незалежної!", - поділилася емоціями Білик. Фолловери не пройшли повз: "На Аллу Пугачову схожі.", "Модно!))", "🔥🔥🔥🔥Ох як красиво і заманливо !! Не йдіть!! Приходьте ! Ми завжди чекаємо !!", "Думала Пугачова", "Ну і йди", "Красуня👍👍😍😍", "Ірочка, блондинка з червоною помадою 🔥🔥🔥Це ваш образ❤️❤️❤️".

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє. Фанати ж почали гадати, що має статися і обговорювати дивну зачіску артистки.