Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 49-річна знаменитість виставила незвичайне архівне фото, на якому позувала разом з таємничим незнайомцем. Так, артистка заговорила про ревнощі, зізнавшись, що піднімала цю тему і з чоловіком, професійним фоторафом і художником Асланом Ахматовим.

"Вчора розговорилися з чоловіком про ревнощі. Для мене це дуже потужний диструктивний стан, в якому замішані самолюбство і егоїзм. Ревнуюча людина знаходиться в стані сильного емоційного стресу і насилу контролює свої вчинки. А деякі просто таким способом показують своє споживацьке ставлення до людей і власницьке бажання привласнити об'єкт цих відносин собі.", - поділилася думками Білик. Фолловери не пройшли повз, засипавши кумира компліментами.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.