Відомий російський естрадний артист і гуморист Максим Галкін зовсім недавно зробив гучну заяву щодо своїх президентських амбіцій на тлі того, що про це заговорили росіяни після перемоги Володимира Зеленського в президентській гонці.

Максим Галкін

Гуморист заявив, що не збирається ставати президентом РФ. Відповідне відео розмістила російська журналістка Олена Рыковцева на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Я нікуди не збираюся. У нас не Україна, у нас пристрелять ще до інавгурації", - заявив Галкін.

Також комік підкреслив, що після виступу в Новосибірську, де він публічно познущався над російською пропагандою і місцевою владою, у нього з'явилися мільйони переглядів і безліч коментарів на YouTube-каналі від користувачів, які повністю готові підтримати шоумена на президентських виборах у Російській Федерації.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Максим Галкін

"Красунчик", "Жарти жартами, а в нього ж впізнаваність 100%. За нього 60 відсотків проголосувало б. За принципом "лише б не Путін", - прокоментували люди.

Слід зазначити, що кілька шпильок Галкін відпустив і на адресу глави держави Володимира Путіна.

"Путін вже майже 20 років у владі, вже Брежнєва обігнав. Звичайно, він розуміє краще за нас. Звичайно, йому нудно з цими світовими лідерами, які кожні чотири роки змінюються. І до речі, у нас вже ціле покоління людей народилося, які не знають, що може бути інший президент, вони думають, що вища керівна посада в країні так і називається - Путін", - пожартував гуморист.

Максим Галкін

Как и обещала, шлю отчет с концерта Максима Галкина в Кремлевском Дворце. Сначала он двинул вступительное слово по поводу новой совершенно для него неожиданной волны популярности, которая обрушилась на него после новосибирского видео в ютьюбе. Вот послушайте. «Пристрелят до инаугурации» - это здесь. Картинка никакая, потому что сижу далеко. Но главное звук. Про обещанную здесь же «политическую часть» и про концерт в целом в следующем посте.

Geplaatst door Elena Rykovtseva op Vrijdag 29 november 2019

Нагадаємо, що Максим Галкін виклав кумедне відео, позуючи з донькою Лізою і показавши, як вони займаються французьким.

Як повідомляв портал Знай.ua, Максим Галкін виклав кумедне відео, показавши, як їх з Примадонною діти допомагають родині по дому.

Також портал Знай.ua писав, що Максим Галкін публічно потролил співачку Катю Лель, яка останнім часом шокує публіку розповідями про прибульців.