Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася неймовірним образом, виступаючи на сцені київського Палацу Спорту на честь премії M1 Music Awards 30 листопада. До речі, Тіна вже другий рік є продюсером масштабного шоу, запрошуючи зіркових колег виконувати свої хіти наживо. Так, артистка захопила романтичним виступом з харизматичним виконавцем Даном Баланом, виконавши ліричну композицію "Домой". Варто нагадати, що парочці вже давно приписують роман, а трепетні спільні фото лише підливають олії у вогонь.

Тіна Кароль та Дан Балан, instagram.com/tina_karol

Фолловери не пройшли повз і засипали парочку компліментами: "Тіна хапай Дана і не відпускай!!!Ви нереально круті!!!!особливо,коли разом", "Тіна дай бог щоб у вас з Даном все склалося", "Урааа фотки з Даном🔥😍😍", "кошенята🤤", "ХОЧЕМО ЩЕ БАЛАНА", "Яка ви з Даном красива пара ❤️ ❤️ ❤️ ❤️ @tina_karol @danbalan", "Фото з Даном заслуговують окремого посту❤️❤️".

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні готується революція у житловій сфері Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.