Відомо, що Катерина Тулупова погодилася вийти заміж за російського телеведучого Дмитра Шепелєва, який намагається захистити свою сім'ю від нав'язливої уваги публіки. Ймовірно, весілля пара зіграє в Італії.

Нещодавно Дмитро відправився з сім'єю в Сірміону. Мету поїздки він не розкрив, але на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram натякнув, що там збувається його мрія. Швидше за все він мав на увазі весілля з Тулуповою.

Скріншот, Instagram

Слід зазначити, що місто розташоване всього в 38 км від Верони, яку Жанна Фріске вважала своїм другим будинком і асоціювала зі своєю любов'ю з Дмитром. Після її загибелі ведучий не рідко приїжджав сюди один чи з сином, а тепер готується до весілля з іншою жінкою.

Можливо, Шепелєв у відносинах зі своєї нинішньої коханої здійснить всі мрії Фріске. Вони обговорювали і планували пишний захід у Вероні, коли вона була жива і сподівалася на одужання. Шепелєв зміг зробити співачку щасливою і скрасив останні дні її життя, а на даний момент він гідно ростить сина зірки. Не дивно, що "ярлик" чоловіка Фріске надійно прикріпили до нього.

Популярні новини зараз
Ціни на продукти, відсоток із зарплат та "журба" НБУ: як збільшаться витрати українців з 1 жовтня Українці вимагають вимикати світло: петиція набирає голосів "Вони для мене - сцикуни": прикордонник, так ненавидить "ухилянтів", що купив собі квартиру та будинок Вам тут не раді: європейська країна створює біженцям люті умови – залишитись зможуть одиниці
Показати ще

Дмитро Шепелєв

Нагадаємо, що Дмитро Шепелєв, екскоханий покійної Жанни Фріске офіційно оголосив про свої стосунки з Катериною Тулуповою.

Як повідомляв портал Знай.ua, 36-річний Дмитро Шепелєв зізнався, що далеко не відразу зміг подружитися з донькою своєї обраниці, 36-річної Катерини Тулупової.

Також портал Знай.ua писав, що російський телеведучий, чоловік померлої співачки Жанни Фріске Дмитро Шепелєв порівняв себе зі своїм сином Платоном в його нинішньому віці зараз хлопчику 6 років.