Відомого російського телеведучого та музиканта Валдіса Пельша госпіталізували. Зараз він перебуває в одній з клінік Москви.

Ведучого забрали до лікарні після того, як він поскаржився на сильні болі у зоні грудної клітки після фізичних навантажень, передають місцеві ЗМІ.

Повідомляється, що лікарі провели операцію зі стентування судин серця. Однак сам телеведучий спростував інформацію про госпіталізацію й заявив, що перебуває у клініці на плановому огляді.

Валдіс Пельш

Зазначимо, що найбільшу популярність Пельш отримав як провідний ведучий телепередач "Вгадай мелодію", "Російська рулетка" і "Розіграш". У жовтні відомому шоу-мену, якому 49 років, призначили курс інтенсивної терапії, оскільки в ході обстеження у нього знайшли кілька серйозних захворювань.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Нагадаємо, ДТП з Кулебою показала головні проблеми України, Подоляк знайшов зачіпку: "Бездоганне лицемірство".

Як повідомляв Знай.uа, водіям хочуть виставити "кінські" штрафи за проїзд по нових дорогах: деталі.

Також інформаційний портал Знай.uа писав, смерть заглянула в очі: у Дніпрі переповнений трамвай зійшов з рейок.