Відома українська плавчиня Яна Клочкова, яка є чотириразовою олімпійською чемпіонкою, останнім часом сильно змінила імідж, стала блондинкою і почала хвалитися у мережі досить пікантними кадрами. Так, нещодавно 37-річна спортсменка опублікувала у своєму Instagram спекотне фото, на якому з'явилася у відвертому образі.

Як видно Яна зображена з цікавого ракурсу, вона лежить у ліжку, на білих простирадлах. При цьому на ній коротка темно-синя нічна сорочка на бретельках, яка вигідно підкреслила ідеальну фігуру і пишні груди красуні. Світле волосся спортсменки розпущене і трохи розпатлане, а на її обличчі красивий вечірній макіяж. У підписі до фото Яна Клочкова написала: "Немає ідеального життя, але є ідеальні моменти", а також розповіла, хто допомагав їй створювати цей образ. Шанувальники олімпійської чемпіонки у захваті від її нової фотосесії, фото красуні засипають її компліментами в коментарях до фото.

Нагадаємо, Джима розповіла, як завоювала срібло для України на Кубку світу.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що біатлоністка Джима порадувала Україну дорогоцінним "сюрпризом".

Також портал "Знай.ua" писав, що українка Харлан визнана кращою саблісткою світу.