Відома американська модель Кендалл Дженнер, яка входить до складу ангелів Victoria's Secret, обожнює привертати до себе увагу публіки. Красуня у своєму Instagram часто показує яскраві моменти свого насиченого життя, і в цей раз вирішила поділитися з шанувальниками сонячним фото з відпочинку на яхті.

Як видно, в кадрі Кендалл не одна – поруч з нею весела подружка, видно, що дівчата весело проводять час, засмагаючи на сонечку. При цьому на Дженнер відвертий червоний купальник-бікіні, який підкреслює її ідеальні форми. Волосся красуні зібране у хвостик, а на обличчі легкий макіяж, Кендалл відображена в цікавій позі. Її подружка більш скромна – не ній леопардові трусики і біла футболка. Шанувальники в захваті від нового фото моделі, її з подружкою засипають компліментами в коментарях до публікації.

Нагадаємо, Кендалл Дженнер перевершила себе минулорічну.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кендалл Дженнер показала, як сім'я Кардашьян відзначила День подяки.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що напівгола Кендалл Дженнер перетворилася на розпусну школярку.