Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни" Тіна Кароль обожнює радувати фанатів новими знімками в Instagram. Знаменитість похвалилася жіночним кадром, позуючи з солісткою групи The Hardkiss Юлією Саніною. Так, артистки заінтригували новим дуетом, про який так давно мріяли шанувальники, виконавши саундрек під назвою "Вільна" до фільму "Віддана", який, до речі, вийде на екрани 16 січня.

"Я не боюся, тепер я — Вільна!"
Зустрічай прем'єр єру дуетної пісні та кліпу поп-діви Тіни Кароль та рок-діви Юлії Саніної!", - поділилася радістю Кароль. Фолловери залишилися в захваті: "👏👏👏як я чекала цього дуету😍", "Які новини бомбічні😍😍😍👍👍👍", "Тіна❤️", "Тіна,ти що,в ударі на дуети??????😍😍😍😍😍😍😍", "АААААААААААААААААА, МОЇ ДІВЧАТКА😻😻", "Дві моїх улюблені жінки українського шоубізу! Тіна радує цього року дуетами😻 клаааас❤", "Щоооо? Що вибачте? Я в шоці😘😘😘😘😘".

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.