Відома українська комічна актриса зі студії "Квартал 95" Олена Кравець час від часу радує фанатів яскравими постами у своєму Instagram. Так, в цей раз учасниця "Танців з зірками" показала красиве студійне фото, а в підписі до нього розповіла, що мріє отримати під подушку від Святого Миколая.

Як видно на фотографії Олена позує у вишуканому образі – на ній гарне світле плаття з цікавим декором, а на руках, шиї і у вухах гарні прикраси. Волосся актриси зібране в акуратну зачіску, а на її обличчі яскравий макіяж. у підписі до фото Кравець розповіла про подарунки на свята. "І, хоча я вже доросла дівчинка, кожен рік як в дитинстві чекаю це світле свято, але тепер разом зі своїми дітьми. День Святого Миколая... У своїх мріях я бачу це так: рано вранці під подушкою знаходиш подарунок – обов'язково щось солоденьке, а поруч – маленька коробочка".

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" зі сльозами на очах попросила українців про допомогу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кравець показала народну любов до Кварталу 95.

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Кравець з "Квартал 95" знялася в гарячій фотосесії.