Популярна американська модель і бізнесвумен Кайлі Дженнер, яка прославилася зйомками у сімейному реаліті-шоу, потім заснувала свій косметичний бренд, а тепер вона є однією з наймолодших мільярдерок світу. Красуня зібрала величезну аудиторію у своєму Instagram, яку частенько радує яскравими постами, і цей раз не став винятком. Кайлі показала кілька кадрів, на яких позує з ефектною подружкою за келихом чогось алкогольного.

Перед камерою Дженнер позує, сидячи за столиком з напоєм у руці. На ній темний комбінезон цікавого геометричного пінта в обліпку, а зверху вона накинула довгі чорний плащ. Її волосся розпущене в красивій укладанні, а на обличчі легкий макіяж. Поруч з нею за столиком з напоєм сидить подружка. На ній строкатий костюмчик і, схоже, немає ліфчика, а зверху біла куртка. Видно, що дівчата весело проводять час за келихом чогось смачного.

Нагадаємо, Forbes назвав найбагатших зірок світу, Кайлі Дженнер вже не перша.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що названі 5 найбільш молодих і багатих знаменитостей, Кайлі Дженнер серед них.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Кайлі Дженнер показала, як залишатися стильною в сильні морози.