Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила розкішний кадр, позуючи на райському острові Балі, куди прилетіла на відпочинок разом з родиною - однорічним сином Михайлом і чоловіком Владом Топаловим. Так, схудла артистка засвітила обличчя без макіяжу і груди в бікіні, розповівши, як важливо радіти за інших.

"Чи Вчили вас батьки радіти за інших? А ви вчите своїх дітей радіти чужим перемогам і досягненням?
Історія: нещодавно під одним зі своїх інтерв'ю виявила коментар «як же бісить вічний позитив цієї вискочки Регіни» і , якщо чесно, жахнулася.😱 Тобто дратує, коли у іншого все добре?????? Серйозно????...У дитинстві я часто програвала на танцювальних турнірах і музичних фестивалях, але кожен раз стоячи на 6му, 4му, 3му місці , батьки і педагоги підбадьорювали мене і підтримували словами: «і нехай переможе дружба, а боротьба за лідерство - це умовність. Тепер важливо покращувати свій навик», щоб наступного разу Регіна перемогла Регіну. За таким принципом я і живу: не намагаюся перестрибнути когось, не йду по трупах , а з кожним роком покращую свої якості і виховую в собі спів-чуття, спів - страждання і СПІВ- РАДІСТЬ!", - поділилася емоціями Тодоренко. Фолловери залишилися в захваті, підтримавши Регіну в коментарях.

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще