Відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася на весь світ своїми неймовірними шпагатами, не на жарт перелякала шанувальників вельми нездоровим виглядом.

Зірка балету дала відверте інтерв'ю для одного з російських телеканалів.

Анастасія Волочкова, фото: Соцмережі
Анастасія Волочкова, фото: Соцмережі

Так, під час бесіди артистка розповіла про свої концерти, на які глядачі приходять безкоштовно. Також балерина поскаржилася на те, що ніхто з хейтерів не розуміє, в які суми насправді їй обходиться така щедрість. І при цьому Волочкова підкреслила, що буквально напередодні зустрічі з журналістами вона ледь не загинула під час виконання номера.

"Я ледь не розбилася в клітці на власній лебідки, яка куплена за мої власні гроші. Тому що просто умови залу не дозволяли підняти її на велику висоту. Не хочу розповідати цю історію, вона реально була страшна. Я могла загинути", — розповіла балерина.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Проте користувачі сервісу YouTube, де з'явився запис інтерв'ю, прийшли в жах немає від моторошної історії сценічного події. Користувачі з тривогою звернули увагу на міміку і поведінку Волочкової. Подивилися відео переконані, що артистка була дуже блідою і млявою. Пояснення цього, на думку аудиторії, було очевидно. "Як завжди бухая"; "Блін, вона п'яна"; "Вона п'яна чи що?" - підозрюють глядачі.

Нагадаємо, "Фігура вогонь": Тодоренко слідом за Лободою і Волочкової здивувала розтяжкою в бікіні.

Як повідомляв Знай.uа замість валянок з шортами: Волочкова раптово перетворилася з допомогою перуки.

Знай.uа писав, "істеричний припадок": Волочкова здивувала дивною поведінкою через подарунка.