Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 49-річна знаменитість виставила незвичайне відео, анонсуючи кліп для нової пісні "Червона помада". Так, артистка показала досить пікантні кадри, позуючи у відвертих вбраннях, обнімаючись з оголеними чоловіками і навіть облизуючи дзеркало.

"Скоро...
#краснаяпомада", - заінтригувала Білик. Фолловери не пройшли повз, однак їх думки кардинально розділилися: "ВОГОНЬ!!!!!!!!!!!!! 😍😍😍😍😍😍😍", "Дуже вражає💓👏", "Схожа на Мадонну", "Буде спекотно🔥", "Ух прям LOBODA", "Ірина вирішила влаштувати fire show! Так ось чому грудень такий тепленький!!! 🥳🥳🥳🤩🤩🤩", "вульгарно і пошло, вибачте.", "Фу, вульгарно".

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.