Перші два сезони серіалу "Кріпосна" полюбилися не тільки українським телеглядачам, але і польським. Крім того, костюмовану драму продали в Литву, Чорногорію, Сербію, Боснію і Герцеговину, Македонію, Словенію, Хорватію і Казахстан.

Шанувальники серіалу з нетерпінням чекали інформацію про продовження трагічної історії життя Катерини Вербицької. Особливо викликала величезний резонанс остання серія другого сезону, в якій жорстоко вбили головного героя. В кінці листопада канал СТБ офіційно підтвердив, що розпочата робота над написанням нових серій. Що ж станеться в житті героїв "Кріпосної" - поки що залишається загадкою.

Знай.uа поспілкувався з секс-символом серіалу і виконавцем ролі коваля Назара Тарасом Цимбалюком. Ми поцікавилися у актора, що йому відомо про продовження.

Тарас Цимбалюк зіграв Назара в Кріпосній
Тарас Цимбалюк зіграв Назара в Кріпосній

Популярні новини зараз
ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Щось написано, вже про щось були розмови, - повідомив Тарас. - І зараз починаються кастинги. Тому що повинні з'явитися нові персонажі. Я знаю, що один з головних героїв буде з Польщі, але не буду говорити, з позитивних або негативних".

Цимбалюк додав, що творці серіалу готують відразу два наступних сезони - 48 нових серій. Багато сюжетних ліній тримаються в таємниці.

Андрій Жадан і Катерина Вербицька - герої Кріпосної
Андрій Жадан і Катерина Вербицька - герої Кріпосної

Шанувальників "Кріпосної" хвилює головне питання - чи живий Жадан (головний герой другого сезону)? Але Тарас Цимбалюк чесно зізнався, що не знає.

"Мені не кажуть", - сказав він.

Також він підтвердив чутки про його персонажа Назара - про те, що роль буде розширена в наступному сезоні.

"Так кажуть, так. Сказала Тала (Пристаєцька, автор ідеї і креативний продюсер - ред.): "Щось таке Назара чекає…" Що конкретно - не знаю. Мені пообіцяли, що пропишуть повністю до кінця третій і четвертий сезони - і дадуть мені почитати", - зазначив актор.

Чорний ворон
Чорний ворон

На початку грудня в кінопрокат вийшов повнометражний фільм за мотивами однойменного роману Василя Шкляра "Чорний ворон", у якому Тарас Цимбалюк зіграв головну роль.

Актор зізнався, що після виходу стрічки йому написали багато приємних коментарів.

"Ми запустили дуже потрібну тему, яку народ повинен переварити, усвідомити. У нас нереальна історія, про яку мало хто знає. Це дуже прикро!" - поділився Тарас.

Тарас Цимбалюк
Тарас Цимбалюк

Незважаючи на звання секс-символу "Кріпосної", Цимбалюк давно не вільний.

Вже кілька років він у відносинах з Тіною Антоненко - зірковим візажистом, яка працювала зі Світланою Лободою, Монатиком, Іваном Дорном та багатьма іншими.

Тарас Цимбалюк з коханою
Тарас Цимбалюк з коханою

Нагадаємо, що прем'єра продовження серіалу "Кріпосна" запланована на 2021 рік.

Раніше Знай.uа публікував пікантні факти про зірку "Чорного ворона" Тараса Цимбалюка – нового секс-символа українського кіно.

Також читайте, як "Чорний ворон" Шкляра повернув українців у буремні 20-і і кинув у вир війни на Донбасі.

Крім того, в "Чорному вороні" взяв участь і відомий український музикант Сергій Бабкін.