Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася фірмовим передноворічним відпочинком, на цей раз замість Мальдів відправившись підкорювати улюблений туристами Пхукет, Таїланд. Так, артистка все-таки не втрималася від спокуси, зробивши ледь не рекордну кількість шпагатів, а тепер ще й розтягнулася на гамаку в лазні.

"Російську лазню, крижану Купіль і гамак можна знайти і в Таїланді😉🌴🌲 Я гармонійно вписуюся в улюблену стихію.😉🌴🌺", - поділилася радістю Волочкова. Фолловери хоч і звикли до подібних витівок, не пройшли повз: "Ну є ж гарні фото! Навіщо так себе спотворювати фотошопом, розтягуючи ноги до смішного( права нога довша вийшла....((", "Публічна ти наша людина! Пора вже оновити купальник!", "Перемудрила з фотошопом 😂", "Жах який 😨", "О, точно, в гамаку ще шпагату не було... Ти агрегат, Дуся... )))", "Фото не красиве. Ніби без ніг", "А що, у Таї нічні заморозки? У панамі-то повстяній? Настюш, ну давай танці вже... нудьга ж зі шпагатом".

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Волочкова провела свою дочку Аріадну в сьомий клас.

Також знаменитість вирішила пробігтися по храмах. Вбрання артистка обрала у своєму стилі: рябеньке і з глибоким декольте.