Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова всіляко привертає увагу до своєї персони на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася фірмовим передноворічним відпочинком, на цей раз замість Мальдів відправившись підкорювати улюблений туристами Пхукет, Таїланд. Так, артистка все-таки не втрималася від спокуси, зробивши масу фото з різних бікіні, проте абсолютно всі вони виявилися занадто малі на її тілеса.

"У нас по тайському часу Різдво вже настало.😊", - лаконічно підписала Волочкова. Фолловери не пройшли повз: "Яка дивна жінка, весь час голяка", "Талія звідки з'явилася!", "Підберіть їй купальники..🙈🙈🙈Невже немає гарних магазинів в Москві???!", "😂Цицьки випали", "Груди в цьому купальнику як морда у шарпея-розпливлася😂😂😂", "Силікон вилився з боків, маленький купальник. Низ вузький, широкий верх у фігури через непропорційність купальник сидить не айс", "Слава богу не шпагат", "Різдво Христове в такому вигляді не зустрічають,і навіть не треба говорити про це ,будучи оголеною!".

Популярні новини зараз
По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Російські військові прямо під час евакуації розстрілюють мирних жителів у Вовчанську У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще