Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом. Знаменитість виставила шикарний кадр з Мальдів, позуючи на своїй віллі. Так, артистка змусила шанувальників переживати, адже підпис до ніжному фото виявився вельми неоднозначним.

"Вже пізно повертатися назад, щоб все правильно почати. Але ще не пізно рухатися вперед , щоб правильно закінчити..", - поміркувала Брежнєва. Фолловери не пройшли повз: "У вас сталося щось погане ?", "Якось сумно прозвучало", "Шукайте іншого чоловіка, щоб не доводилося сумувати..", "Сумний пост....😔😯", "Костя напевно не купив щось Вірі, відмовив. Ось Вона і хандрить. Іди поцілуй і все буде ОК.", "Відчуваю теж саме , якось все стало темніше , , сумніше, безвихідніше ...швидше б більше світу в світ".

Популярні новини зараз
Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.