Відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася своєю любов'ю до епатажу і скандалів, часто хвалиться в мережі своїми "досягненнями". На новорічні свята артистка вирушила на відпочинок до Таїланду з коханцем, якого нікому не показує, і тепер активно викладає фото звідти.

Так, на новому знімку, який показала Волочкова, вона позує в рожевому купальнику-бікіні, стоячи в океані за пояс і ловлячи хвилі руками. На очах Насті величезні рожеві окуляри, вона дивиться просто в камеру. А у підписі до фото хвалиться засмагою, яку отримала, валяючись на пляжі: "Я тут трохи позасмагала, в оточенні краси!". Фолловери балерини тут же почали вправлятися в дотепності, коментуючи її фото, комусь подобається знімок, а хтось хейтить зірку.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.