Популярна українська співачка Слава Камінська, яка виступає в складі групи "НеАнгели", часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно красуня вирушила на відпочинок на Балі, ще й дітей з собою захопила, і тепер публікує сонячні знімки з казкового острова.

Так, в цей раз Слава опублікувала кумедне фото, на якому з'явилася в цікавому образі. Справа в тому, що на знімку співачка позує, стоячи на голові, при цьому на ній спокусливий чорно-білий купальник, а накидка скотилася і закрила голову. У підписі до фото Камінська написала, який "комплімент" отримала від сина: "Мамо, роби зарядку, у тебе попа велика". Шанувальники Слави, звичайно ж кинулися обговорювати фото і переконувати, що у неї чудова попа. Також деякі запитують у співачки, що про її попу думає Паша. Мова йде про Павла Вишнякова, який зараз відпочиває зі Славою на Балі, і який публікує спільні з нею фото.

Нагадаємо, Камінська привітала з днем народження найважливішу дівчинку.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Слава Камінська видала секрет ідеальних відносин.

Також портал "Знай.ua" писав, що Слава Камінська показала, хто піклується про її форми.