Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила пікантний кадр, нарешті відправившись на довгоочікуваний відпочинок в Мексику разом з дітьми, мамою і кращим другом, модельєром Анзором Бічоллою. Так, артистка зробила селфі на пляжі разом з дизайнером, позуючи лише в купальнику, а шанувальники запідозрили, що між нерозлучною парочкою роман.

"а мені літати...
а нам літати охота ..😂👻🌴🥂 @bicholla 😍
#bestfriends", - забавно підписала Лобода, зробивши все ж акцент на тому, що вони кращі друзі. Фолловери не пройшли повз: "А Тіль не ревнує?", "А як же Тіль ? 😳", "Ого!! Наречений?!👍👍", "Пан духаст не висловить?))", "А як же Тіль?", "ви пара?😀", "КРАЩИЙ ДРУГ, АГА, ТІЛЛЮ ТАК СКАЖИ)0)".

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.