Відомий український артист, чоловік співачки Наді Дорофєєвої Володимир Дантес, який нещодавно презентував новий трек і кліп "Тепер тобі 30", часто радує фанатів яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно парочка відправилася на відпочинок в Домінікану, звідки тепер активно публікують яскраві фото. Так, в цей раз Вова показав спекотне пляжне фото, а в підписі до нього здивував розповіддю 18+.

Як видно, перед камерою Дантес з'явився на красивому пляжі, він у чорній майці з коктейлем в руці. Артист чогось сильно радіє або дивується, він на щось показує другою рукою з широко відкритим ротом. А у підписі до фото чоловік Дорофєєвої розповів про кокаїн, точніше про те, що в Домінікані його дуже просто дістати. А шанувальники в коментарях до фото жартують з приводу "конспірації" і завуальованості поста Дантеса, хоча є і ті, хто не зрозумів його розповіді.

Нагадаємо, чоловік Наді Дорофєєвої Дантес заінтригував новим проектом.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що чоловік Дорофєєвої показав, як витрачає її гроші.

Також портал "Знай.ua" писав, що чоловік Наді Дорофєєвої показав пікантне фото.