Популярна українська співачка Надя Дорофєєва, яка виступає в складі групи "Время и Стекло", часто радує фанатів яскравими моментами з життя, публікуючи фото в Instagram. Зараз красуня відпочиває з чоловіком в Домініканській республіці, і якщо відразу все було добре, то днями там почалися дощі. Так що парочка розважається, як може, поки пляж заливає зливами.

Нещодавно Дорофєєва зняла відео, на якому хвалилася купальниками, які взяла з собою. А тепер зробив миле селфі, на якому також позує в купальнику, а ще без макіяжу, її волосся зібране у високий розпатланий хвостик. Також можна помітити, що у Наді на шиї кілька ланцюжків різної довжини, а у вухах сережки-кільця. У підписі до фото співачка написала одне слово: "Hello", а шанувальники почали активно коментувати знімок Наді, її засипають компліментами і бажають гарного відпочинку.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.