Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетну серію фото зі своєю старшою донькою Євангеліною, надівши схожі вбрання. Так, артистка і малеча позували на відпочинку, підкоривши шанувальників своїм почуттям стилю, примірявши широкі штани, футболки-оверсайз і масивні кросівки.

"мода повинна допомагати жінці .
давати їй впевненості
і допомагати прийняти себе такою, яка ти є 🙈", - поділилася думками Лобода. Фолловери залишилися в захваті: "У вас чудове почуття стилю і ви обидві такі модняшки!😍😍😍", "КЛАСНІ❤️🤤", "Євочка яка моднява😊👍", "Стиляги😍😍🔥", "Які красуні ♥️ Модняжки 🔥 Класний style 😍Євка дуже на вас схожа💋", "Красиві малятка😍❤️", "Наші модні Ло і міні Ло❤️", "Як Єва витягнулася ♥️", "На стилі 👭", "Красуні ❤️❤️❤️ обожнюю вас 🔥😍😍".

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Нагадаємо, Лобода в шаленому танці засвітила тату в інтимному місці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Лобода показала своє життя коротким відео.

Також портал "Знай.uа" писав, що Лобода перелякала людей фото з Дубая.