Молода модель Ксенія Пунтус, яка випала з квартири онука російського режисера і актора Микити Михалкова, Андрія Бакова, отямилася й опублікувала перший після трагедії пост у мережі. Дівчина розповіла всі обставини інциденту, а також поквапилася розвіяти чутки і домисли, які з'явилися в матеріалах журналістів.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Ксюші в мережі Instagram.

Публікація Ксенії Пунтус, Instagram
Публікація Ксенії Пунтус, Instagram

Так, дівчина спростувала слова своєї подруги і колеги Олесі Кафельнікової про те, що в історії з падінням є кримінальний слід. Раніше дівчина стверджувала, що Пунтус стала жертвою впливових людей, які вирішили жорстоко помститися.

"Єдині достовірні слова від моєї особи з моменту події даного інциденту. Поспішаю вас засмутити, письменники — фантасти, але заборонених речовин і незрозумілих таблеток у цій історії задіяно не було (науково доведено, лікарсько підтверджено і тд. і тп.), бо до першого я маю вкрай негативне ставлення, а віддаю перевагу спорту та смачні їжі. А ще не було жодних машин, слідкувань якогось Микити… Так само не може бути мови про будь-які протиправні дії на мою адресу", — запевнила постраждала модель.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Крім того, Пунтус дуже тепло відгукувалася про онука Микити Михалкова, Андрія. Хлопця двічі викликали на допит, і обидва рази він підтвердив, що під час падіння подруги з вікна спав у сусідній кімнаті.

"Андрій - пречудова людина, з якою ми гуляли по музеях, він дарував мені книжки і погоджувався об 11 ранку дивитися кіно італійською з російськими субтитрами (з не дуже хорошим зором і без лінз). Весь інцидент — безглузда випадковість, яка послужить величезним уроком на все життя", — додала Ксюша.

Нагадаємо, Кайлі Дженнер приміряла небезпечне міні і вразила неприродною фігурою.

Як повідомляв Знай.uа гаряча Кім Кардашьян на красивому пляжі обваляла в піску рум'яні булочки.

Знай.uа писав, потайна лазівка для водіїв: тепер кожен зможе уникнути штрафу і довести свою правоту в суді.