Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 49-річна знаменитість виставила кумедний колаж зі своїх кадрів, взявши участь у популярному челленджері січня Dolly Parton Challenge, який створила американська актриса Доллі Партон. Його суть полягає в тому, щоб показати, як по-різному можна виглядати в різних соцмережах: від сайтів знайомств, де потрібно "подати себе" як можна звабливіше, до Facebook, де за вашим життям може стежити однокласник з молодшої школи, двоюрідна тітка і її кішка, начальник, сусідка чи син маминої подруги.

" 👱🏻‍♀️🙋🏼‍♀️👸🏼💃🏼", - лаконічно підписала Білик. Фолловери не пройшли повз: "Обожнюю цю жінку 😘👏👏👏", "Тіндер і інста, вибір Софі прям🔥", "завжди і скрізь нереальна красуня🔥💓", "🤯🤭Аааа шикарна 👍😍", "Богиня❗️👍", "Instagram і тіндер навпаки", "Не розумію. Навіщо колаж. Для мене завжди Діва, завжди Прима і завжди Мама.❤️", "Завжди елегантна", "Прекрасна скрізь".

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.