Микита Добринін – один з найяскравіших учасників реаліті-шоу "Холостяк", який знайшов на проекті свою любов. Обраницею чоловіка стала молода красуня Даша Квіткова. Зараз закохана парочка відпочиває на казковому острові Балі, звідки часто викладають фото на своїх сторінках в Instagram. Так і цього разу Микита показав сміливе постільне фото з Дашею.

На новому знімку парочка відображена на висоті – це щось типу будиночка на дереві, але замість підлоги там гамак. Туди вони принесли ковдри і подушки і насолоджуються товариством одне одного. При чому Микита показав два фото, на яких вони зняті з різних ракурсів, виглядають ці знімки дуже ефектно і вражаюче. У підписі до посту Добринін розповів про прикмети місцевих жителів на Балі. А шанувальники почали обговорювати знімки, засипаючи парочку компліментами та побажаннями гарного відпочинку.

Нагадаємо, переможниця Холостяка поділилася тим, як в'є сімейне гніздечко

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, "Холостяк" Добринін показав свою обраницю у найвідвертішому ракурсі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що переможниця "Холостяка" показала весільне відео з Добриніним.