Чутки про зради Ігоря Ніколаєва і про його спроби возз'єднатися з Наташею Корольової не витримують ніякої критики, тепер увагу шанувальників прикувало інше.

Наташа Корольова і Ігор Миколаїв
Наташа Корольова і Ігор Миколаїв


Але музикант щосили насолоджується життям з коханою дружиною і вихованням дочки Вероніки. До того ж, чоловік і жінка явно шукають нові способи зміцнення свого шлюбу, адже недавно Юлія Проскурякова, судячи з усього, натякнула на друге весілля з Ніколаєвим.

Юлія, опублікувала заголовки новин про наречених під місяцем, помітивши, що це дуже романтично.
Крім того, Юлія також показала фанатам зворушливі кадри, на яких вона грає з донькою Веронікою в майже три години ночі, тим самим показавши, що її режим цілком дозволяє організувати нічний торжество.

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

У порівнянні з ідилією, що панує в сім'ї Ніколаєва, шлюб Наташі Корольової тихо відпочиває в сторонці, адже її чоловік Тарзан довго не бачиться зі співачкою через роботу, а подорослішав син вже не є настільки сполучною ланкою в парі.

Нагадаємо, Корольова виставила кадр із свіжої фотосесії в Майямі, позуючи з блискучим вечірнім макіяжем і яскравими вплетеними у волосся канікалонами.


Як повідомляв портал "Знай.ua", Корольова склала зворушливий відео-колаж з архівними кадрами композитора, показавши, як виріс і змінювався Ніколаєв.


Також "Знай.ua" писав, що чоловік Корольової Сергій Глушко, більш відомий як Тарзан, виставив компрометуюче відео, на якому станцював стриптиз в "костюмі" індіанця.