Наречена колишнього віце-прем'єра України Павла Розенка Олена-Крістіна Лебідь працює телеведучою програми "Аферисти в мережах" на Новому каналі. Дівчина активний користувач соцмережі Instagram, де часто радує шанувальників яскравими фото з особистого життя. Цього разу дівчина трохи приголомшила фоловерів дивним фото з голим чоловіком.

Перед камерою телеведуча з'явилася в якійсь кімнаті, вона теж оголена, на ній тільки коротенький бузковий топ, а от низ вона прикрила величезним яскравим капелюхом. Поруч з нею сидить загадковий чоловік в одних трусах, а ось обличчя його чомусь заблюрено. Причому з підпису до цього фото не зрозуміло, це наречений Христини Павло Розенко, чи якийсь інший чоловік. І не зрозуміло, чому він практично голий. У публікації Лебідь тільки натякнула: "А фотка поста – спойлер п'ятого сезону "Аферисти в сітях". Фолловери не залишили без уваги таку публікацію телезірки.

Нагадаємо, віце-прем'єр Розенко потрапив в лікарню, поки наречена проходила реабілітацію.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що наречена Розенко розповіла про найінтимніше.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що покалічену наречену міністра Розенка взяли під охорону.