Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим постом. Нещодавно знаменитість виставила трепетний кадр з телеведучим Дмитром Комаровим і маленьким хлопчиком на ім'я Давид, якому артисти в даний момент збирають гроші на лікування від страшної і рідкісної хвороби, синдрому Протея. Так, Надя і Дмитро є абмассадорами благодійного проекту "Чашка кави" досить довгий час, встигнувши врятувати життя та допомогти безлічі малюків.

"Мої дорогі підписники, нещодавно ми з @komarovmir і командою #чашкакофе проводили прямий ефір. Розповідали новини нашого 2-річного Давида Амірова. Якщо коротко, то ми збираємо дитині на лікування "слонячої" хвороби або синдрому Протея. Він непропорційно і дуже швидко росте, на очах збільшується частини обличчя, ноги вже відрізняються за розміром, він носить взуття різного розміру, і це кожен день прогресує. Впоратися з цим рідкісним випадком погодилася лише одна клініка в світі, за 87 000 євро. Ми з вами вже зібрали 1 555 000 грн., 56 000 євро. Для початку лікування і нового життя не вистачає 31 000 євро.
В наших з вами силах зробити так, щоб цей малюк, якому нещодавно виповнилося 2 рочки, завжди міг щасливо посміхатися, його обличчя і тіло стало, як і у всіх інших діток, не було пухлин. Прошу вас! Всього лише одна чашка кави може подарувати хлопчикові життя!", - поділилася емоціями Дорофєєва.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати "Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж
Показати ще

Нагадаємо, Надя Дорофєєва запропонувала шанувальникам пограти, знайшлося багато охочих.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Надя Дорофєєва в пляжному образі затьмарила Дубай.

Також портал "Знай.uа" писав, що Надя Дорофєєва дала пораду шанувальникам.