Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова, яка більше відома своїми витівками та епатажем, ніж професіоналізмом, часто вивалює в Instagram фото і відео свого розкішного життя і розваг. Так, цього разу зірка виклала чергове фото з крижаної купелі після лазні. Нещодавно вона відпочивала в Таїланді, звідки розповідала, як сумує за снігом і своєю улюбленою купелю після парилки.

Як видно, перед камерою Волочкова з'явилася практично гола, мабуть, після лазні, адже вона прикривається віником. І на подив, вона не в шпагаті, але раніше це часто робила прямо в купелі. На цей раз вона стоїть на льоду на засніженій вулиці і дивиться в камеру з легкою усмішкою. У підписі до фотографії балерина написала: "Лід і спека!". Оскільки Настя відключила можливість коментувати свої публікації, фотографію ніхто не оцінив.

Нагадаємо, Волочкова з'їла букети, які отримала на 8 Березня.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Волочкова похвалилася подарунками з Криму.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також портал "Знай.uа" писав, що Волочкова в купальнику пом'яла сніг шпагатом.