Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно дружина знаменитості, 70-річна Примадонна, вирішила не відставати від коханого, здивувавши шанувальників новим кадром, відправившись на закритий показ спортивної драми "Лід 2" разом зі Світланою Лободою і дизайнером Ігорем Гуляєвим. Так, артистка зізналася, що під час показу, саме на моменті, де головна героїня заспівала пісню з репертуару Пугачової, сталося раптове загоряння електропроводки і всіх глядачів терміново евакуювали з кінотеатру.

"Прем'єра фільму «ЛІД 2»Як тільки героїня фільму заспівала пісню з мого репертуару,сталося загоряння електропроводки в кінотеатрі.Всіх терміново евакуювали із залу.Доведеться ще раз піти додивитися фільм і дослухати пісню.Нашу пісню не задушиш,не вб'єш.🔥", - поділилася емоціями Пугачова. Фолловери не пройшли повз, а деякі звернули увагу на вираз обличчя Гуляєва: "Ну, це в кращих традиціях 🔥", "😂😂😂Запалили ви знову,Алла Борисівна ❤️", "Фіга він втертий, зіниці жесть", "Алла Борисівна - Ваш голос вогонь, ось проводка не витримала😀", "Значить, не можна комусь співати пісню з вашого репертуару. ..Знак з неба. ..🎹", "Гуляєв під Кіркорова косить. Беньки вилупив", "Яка гарна Алла😍".

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через сперму Кіркорова, в якому постраждав Галкін.