Відомо, що вже 15 лютого має продовжитися Національний відбір на Євробачення 2020. А поки часом перерви скористалася скандальна українська письменниця Лариса Ніцой. Вона в жорсткій формі розкритикувала майбутніх учасників другого півфіналу і не обійшла навіть журі.

Письменниця зазначила, що співачка Assol не може нормально говорити рідною мовою, а перескакує на російську. Про це стало відомо завдяки новій публікації Лариси Ніцой в мережі Facebook.

Нацвідбір на Євробачення 2020, кадр з відео
Нацвідбір на Євробачення 2020, кадр з відео

"Ассоль! Уявімо, що ти їдеш представляти нашу націю. Українську націю. Твої інтерв'ю показуватимуть на весь світ. Ти даватимеш своє інтерв'ю англійською, добре. Якщо трапиться російськомовний журналіст, а він станеться, ти йому відповіси російською? І це транслюватимуть на весь світ? Твою москвороту відповідь?", - написала Лариса.

Публікація Лариси Ніцой, Facebook
Публікація Лариси Ніцой, Facebook

Популярні новини зараз
Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Також Ніцой пройшлася і по журі назвавши їх "козлами".

"Журі, експерт і редактори шоу демонстративно всі роки українську мову не шанують. Вони всі козли. Так, професіонали. За професіоналізм – молодці. За професіоналізм можна поважати. За спілкування московською – зневажаю", - зазначила Лариса.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, учасниця нацвідбору "Євробачення 2020" Jerry Heil підкорила суддів виступом, кумедні танці та яскраві вбрання.

Як повідомляв Знай.uа Євробачення замість снодійного - Кондратюк вщент розніс Нацвідбір.

Знай.uа писав, романи Тіни Кароль і весілля Остапчука після гучного розлучення - таємниці зірок виклали на огляд.