Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram нове фото. Знаменитість виставила серію пікантних кадрів з розкішних апартаментів, позуючи лише в махровому халаті і з ніжним вечірнім макіяжем. Так, артистка засвітила шикарну фігуру і молоде обличчя, запропонувавши шанувальникам вибрати, який знімок їм сподобався найбільше.

"😁 Ну що, 1 або 2?", - поцікавилася Лорак. Фолловери не пройшли повз, помітивши у відображенні бойфренда Кароліни, Єгора Гліба, який молодший за красуню на 14 років: "Наречений на 2 фото ;)", "На другому видно нареченого", "Звичайно 1😻 Ваша посмішка піднімає настрій миттєво! Доброго дня вам🧡", "Дві дуже класні♥️😘", "Обидві фотографії шикарні 😍 спасибі за настрій за весь день ✨", "На першій неймовірно мила посмішка 😭😍 ви таке сонечко, не можууу.. гарного дня, дорога 🙏🏻❤️", "Ваша посмішка промінчик сонця. Дякую за такі прекрасні фотки. 🌷🌺🌹", "Очі блискучі🔥закохані ❤️", "Без фотошопу краще 💪🏻а так 2 👍", "Яка гарна🔥💎".

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини. Недоброзичливці знайшли на знімку не тільки сліди фотошопу і пластики, але ще й примітили ознаки алкоголізму.