Американська співачка Крістіна Агілера спільно з дуетом A Great Big World випустила новий кліп на пісню під назвою Fall On Me. Ролик вже можна подивитися на YouTube.

За останні місяці зірці вдалося скинути близько 25 кілограмів. Варто відзначити, що Агілера досить довго боролася із зайвою вагою, але потім змирилася і розповідала шанувальникам, що комфортно себе почуває та худнути не збирається.

Потім співачка всього за кілька місяців схудла з розміру XL до заповітного S. "Відчуваю себе сексуальною та спокусливою", - зізналася нещодавно Крістіна.

У кліпі Fall On Me Агілера з'явилася в білосніжній сукні з глибоким декольте, з якого виднілися її розкішні груди і струнке тіло.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, схудлу на 45 кг співачку Адель не впізнали на "Оскарі".

Як повідомляв портал Знай.uа, своїм схудненням Адель на 90% зобов'язана дієті. Співачка скоротила вживання цукру, а також почала дотримуватися сіртфуд-дієти.

Також портал Знай.uа писав, що співачка Брітні Спірс почала вести здоровий спосіб життя. Своїми результатами схуднення зірка поділилася в Instagram.