День святого Валентина зірки телеканалу "1+1" поділилися зворушливими історіями про те, як вони закохувалися в школі, які романтичні подарунки отримували, і як у них виникали почуття з першого погляду.

Ведучі шоу "Сніданок з 1+1" Неля Шовкопляс, Єгор Гордєєв, Руслан Сенічкін та Людмила Барбір зізналися, що вперше закохалися ще в школі.

"Його звали Сергій, він був моїм першим коханням. До речі, ми з ним досі дружимо, але рідко бачимося, тому що він живе в іншій країні. Наші відносини я згадую з любов'ю і ніжністю. Це була не просто закоханість, він був мені як кращий друг, і нам з ним навіть ніхто більше не був потрібен", - згадує Шовкопляс.

Телеведучі 1+1

У Свою чергу, Єгор Гордєєв розповів, що його юні почуття теж були досить сильними.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Вона приїхала з Донецька і почала вчитися в нашому класі. Я відразу закохався. І навіть з плином часу дуже часто згадував її. Це була моя перша серйозна любов", - зізнався він.

А ось Олександр Попов встиг закохатися ще в дитячому саду.

"У неї було дивне ім'я, щось на кшталт "Мальвіни". Пам'ятаю, як я під час сонного години думав про неї і потім ми просто ходили за ручку", - розповів він.

Олександр Попов, 1+1

Телеведучий програми "Гроші" Олександр Преподобний поділився досить нестандартної історією знайомства з дівчиною.

"Моєю першою любов'ю стала дівчина із іншого міста. Ми познайомилися в досить незвичний спосіб. Пам'ятаєте, раніше на музичних каналах транслювали чат, куди всі охочі могли написати повідомлення? Одна дівчина залишила там свій номер, і мої друзі вирішили їй зателефонувати. Спочатку все виглядало як жарт або пранк, а потім я взяв трубку, і ми з нею проговорили 5 годин. Так і закохалися", - згадує він.

Також зірки згадали і про романтичні подарунки від своїх половинок.

"Ще в студентські роки мені зробили приємний сюрприз на День святого Валентина. Я тоді жив в театральному гуртожитку на Лук'янівці, і на асфальті під вікнами моєї кімнати дівчина написала, що вона мене любить. Це було дуже романтично!", - поділився Попов.

Його колега Хамайко вважає самим романтичним подарунком спонтанні сніданки з чоловіком.

"Я дуже люблю спонтанні запрошення від мого чоловіка на романтичні сніданки. Це може бути просто несподіваний дзвінок від нього після мого ранкового ефіру: "А давай ми з тобою прямо зараз поснідаємо?". І ми зазвичай їдемо в дуже романтичні, атмосферні та особливі місця. Таке маленьке подія, яка приносить багато приємних емоцій", - зізналася телеведуча.

Також Преподобний любить влаштовувати несподівані вчинки для другої половинки.

"Пам'ятаю, був випадок, коли ми трохи посварилися з дівчиною. Я тоді просто приїхав до неї в годину ночі і сказав, що хочу з нею поговорити і випити кави, але в незвичайному місці - аеропорту "Жуляни". Коли ми приїхали в аеропорт, я дістав два квитка у Будапешт - і ми полетіли прямо вночі. Було дійсно романтично", - згадав він.

Олександр Преподобний

А експерт "Одруження наосліп" Даніель Салем влаштував цілий квест для того, щоб подарувати коханій бажане кільце.

"Мабуть, самим романтичним вчинком була пропозиція, яку я зробив своїй дружині Маше. В Одесі є пам'ятник-колодязь, в ньому я й сховав перстень. Ми гуляли по місту, і я обіграв все так, щоб Маша засунула в нього руку і знайшла коробочку. А розмір кільця я дізнався ще коли ми тільки починали зустрічатися", - подлился він.

Даніель Салем з дружиною, 1+1

У День всіх закоханих Хамайко зізналася, що дуже довго не могла полюбити, проте потім в її житті спалахнула любов з першого погляду.

"Ти однозначно щось відчуваєш, але можеш навіть не зрозуміти, що це любов з першого погляду. Всі твої думки заповнені однією людиною. Можливо ти і хочеш, щоб його там не було, але він все одно там - і в голові і в серці. Тоді вже розумієш - це серйозно", - поділилася вона.

Валентина Хамайко, 1+1

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у мережі з'явилася добірка валентинок із зображенням українських політиків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Петро Порошенко на День святого Валентина привітав свою дружину Марину.

Також "Знай.ua" писав, що у День святого Валентина в мережу потрапила інтимне листування міністра Малюська з дружиною.