79-річний культовий актор Аль Пачіно розлучився з 40-річною ізраїльською акторкою Мейталь Дохан після дворічних відносин.

А нещодавно Дохан заявила в інтерв'ю журналу La’Isha, причиною їх розриву стала 39-річна різниця у віці і скупість оскароносного актора.

"Я намагалася це заперечувати, але, якщо чесно, зараз він вже літня людина. Так що навіть при всій моїй любові це тривало недовго", - поділилася вона.

За її словами, зірка "Ірландця" був не надто щедрим залицяльником.

Аль Пачіно і Мейталь Дохан
Аль Пачіно і Мейталь Дохан

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Як я можу ввічливо сказати, що він не любить витрачати гроші? Він купував мені тільки квіти. Я дійсно люблю і ціную його, і я була рада бути поруч з ним, коли він потребував мене. Це честь для мене. Я рада, що між нами були ці стосунки, і сподіваюся, що ми залишимося добрими друзями", - зазначила Мейталь.

Як відомо, у актора є 30-річна донька від викладачки акторської майстерності Яни Террант і 18-річні близнюки від актриси Беверлі Д’Анджело. Незважаючи на велику кількість гучних романів, актор жодного разу не був одружений.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 26-річна Майлі Сайрус і 31-річна Кейтлін Картер більше не разом - дівчата відвели одна одну у своїх чоловіків, закрутили інтрижку, але вона тривала недовго.

Як повідомляв портал Знай.uа, Анджеліна Джолі і Бред Пітт, незважаючи на скандальне розлучення, продовжують залишатися бізнес-партнерами.

Також портал Знай.uа писав, що схудла на 25 кг Крістіна Агілера показала струнке тіло в новому кліпі.