Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам в Instagram новий пост. Знаменитість виставила розкішний кадр на тлі моря і заходу сонця в Італії, інтригуючи новим кліпом на хіт "Я б літала", режисером якого став Алан Бадоєв. Так, артистка приміряла різні пікантні образи, від білосніжної сукні з бахромою до золотого міні-бікіні, виставивши напоказ груди.

"З першим весняним сонцем зустрічайте моє нове довгоочікуване відео #ябылетала! ❤️
⚡️ 03.03.2020
by @alanbadoev", - поділилася новинами Лорак. Фолловери не пройшли повз: "Схоже на « Ми порушуємо» . Таке відчуття що їх знімали в один день. Одноманітні кліпи стали.", "Однотипні кліпи.", "Та ну таке, якась пошарпана вже", "Божееее, як дочекатися?!?! Ух, Кароліна, ух пустунка😂🔥🔥🔥", "Надмірна сексуальність і жахлива краса ❤️ Ух, стає жарко 🔥", "Дуже схожий на попередній кліп. Не цікаво", "Та що ж таке...що пісні що кліпи, всі однотипні. Перестали бігти мурашки від Ваших пісень Кароліна.".

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.