Зірка Кварталу 95 і актор Олександр Пікалов в шоу з Лесею Нікітюк "Хто проти блондинок" на Новому каналі розповів про свою історію з блондинкою.

"В аеропорту Києва є кілька магазинів, – каже шоумен. – Відомі вони більш дешевими алкоголем та косметикою зарубіжних виробників. Я зайшов в один з них. Мій погляд зупинився на парфумах. Я взяв два флакони своїх улюблених. Не пам'ятаю бренд, але це щось дуже популярна в той час. Розрахувавшись на касі, йду до виходу і чую від білявою продавщиці: "Оце лошара!" Я розвертаюся, підходжу до неї і кажу: "В сенсі, лошара? А що потрібно купити, щоб не бути лошарой?"

Олександр Пікалов в Хто проти блондинок, фото: прес-служба Нового каналу
Олександр Пікалов в Хто проти блондинок, фото: прес-служба Нового каналу

Дівчина так і не дала відповіді шоумену і він вийшов з магазину.

"Уявляєте, відтоді минуло вісім років, – каже шоумен. – У нас концерт з хлопцями у Палаці Україна. Після моєї мініатюри підходить до сцени дівчина з величезним букетом квітів і каже: "Це я вас лошарой обізвала!"

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Олександр зазначив, що після того випадку вибирає духи і не женеться за модою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олександр Пікалов зізнався, про кого в Кварталі 95 жартувати не любить.

Як повідомляв Знай. ua, Кошовий з "Квартал 95" розділить суддівське крісло "Розсміши коміка" із зірковою красунею.

Також Знай. ua писав, що Пікалов з Кварталу 95 пояснив, чому не їде відпочивати в Таїланд або на Балі.