Стало відомо, що Україні на пісенному конкурсі "Євробачення-2020" складе конкуренцію рейв-гурт Little Big (Ілля Прусікін, Софія Таюрська, Антон Ліссов, Сергій Макаров), який представлятиме Росію цього року. Назву гурту було оголошено у прямому ефірі в понеділок, 2 березня.

За словами лідера гурту Іллі Прусікіна, він не думав, що Little Big випаде шанс представити Росію в Роттердамі.

"Але раз випав (шанс, - ред.) – ми зробимо все, що в наших силах. А далі – будь що буде!" – заявив музикант.

Little Big, фото з Instagram
Little Big, фото з Instagram

Варто відзначити, що в 2020 році "Євробачення" пройде в нідерландському Роттердамі в травні.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що роботу "Суспільного мовлення" заблоковано: арештовано всі рахунки через наявність заборгованості майже у 300 мільйонів гривень. Так значний брак коштів може призвести до закриття більшості проектів телерадіокомпанії, а також ставить під сумнів участь України у пісенному конкурсі "Євробачення".

Як повідомляв портал Знай.uа, британський музикант Денні Макевой, який веде YouTube-канал The Walrus Was Danny, переспівав пісню учасника конкурсу "Євробачення-2020" Go_A "Соловей" українською мовою.

Також портал Знай.uа писав, що улюбленці нацвідбору на "Євробачення 2020" гралися наркотиками, гурт зробив відверте зізнання.