Акторка студії "Квартал-95" і "Жіночий квартал", а ще багатодітна мама Олена Кравець час від часу балує публіку новими фото і відео в своєму Instagram. Знаменитість виставила зворушливий кадр, позуючи для популярного бренду ювелірних виробів із золота, обличчям якого є не перший рік. Так, артистка приміряла напівпрозору блузку молочного кольору з глибоким декольте і розкішні прикраси з синіми дорогоцінним камінням, привітавши українок з наступаючим святом 8 березня.

Закохана жінка, наче квітка, розпускається із першими весняними променями сонця. Вона замружує очі, вдихаючи свіже повітря та підставляючи обличчя легкому вітерцю. На мить здається, що зараз вона відірветься від землі та полетить! Туди, де сонце ранком пробивається крізь штори, де немає турбот та рутини, де вона тільки жінка. В ніжних обіймах. Тендітна. Прекрасна. Чуттєва. І де повернутись у реальність можна тільки почувши чарівні слова, промовлені пошепки: «Тобі так личить моє кохання!». Будьте закохані! Будьте щасливі! Будьте вдячні за ці почуття) , - поділилася емоціями Кравець. Фолловери не пройшли повз, засипаючи зіркову красуню і маму трьох дітей компліментами в коментарях.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кравець з "Кварталу 95" зі сльозами на очах попросила українців про допомогу.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кравець показала народну любов до Кварталу 95.

Також портал "Знай.uа" писав, що Кравець з "Квартал 95" знялася в гарячій фотосесії.