Син легендарного Володимира Висоцького Микита засудив рекламу зі своїм батьком, яку в соціальних мережах розмістило Федеральне бюро розслідувань (ФБР). Микита Висоцький розкритикував таку ініціативу, назвавши її нерозумної і нетактовною.

"Це нерозумно. На мій погляд, це неправильно з правової точки зору. Ще і з етичної точки зору це більш ніж дивно, тому що Висоцький не асоціюється з людьми, які схильні до доносів. В цьому немає, може, і нічого поганого, але це дивно, безглуздо і нетактовно. Ось так скажемо", - заявив Микита Висоцький. Микита Висоцький

Реклама з Висоцьким, скріншот: Facebook
Реклама з Висоцьким, скріншот: Facebook

Варто зауважити, реклама містила кадр з Володимиром Висоцьким з фільму "Місце зустрічі змінити не можна", де він зіграв одну з головних ролей Гліба Жеглова. У підписі до реклами йдеться:"Місце зустрічі змінити не можна. Нам є про що поговорити. Ми теж любимо Висоцького".

"Нічого незвичайного, просто ФБР набирає інформаторів через рекламу в фейсбуці з фоткою Висоцького в ролі Гліба Жеглова. Чекаємо відповідь від ФСБ в однокласниках", - реагують у мережі.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Реклама з Висоцьким, скріншот: Телеграм
Реклама з Висоцьким, скріншот: Телеграм

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше