Молодий гуморист з Республіки Білорусь Іван Усович, який останні кілька років живе і виступає в Російській Федерації, забув на деякий час про ввічливість і вирішив створити брудний стереотип про українських дівчат.

Іван Усович, скріншот: YouTube-канал LABELCOM PODCAST
Іван Усович, скріншот: YouTube-канал LABELCOM PODCAST

Трохи поспостерігавши за активністю коміка в мережі Instagram і YouTube, стає зрозуміло, що 26-річний "Ваня" жартує про підліткові проблеми, порнографію і стосунки з друзями. Основна діяльність хлопця — участь в проєкті "Stand Up", який транслює один із російських телеканалів. Усович проводить навіть сольні концерти, їздить з програмою російськими містами. Також Іван виступає і в країнах, де є російськомовна публіка.

Здавалося б, вельми успішний молодий артист з Білорусі, якому не личить злість, несподівано вирішив "відірватися" на честі українських жінок. Про це свідчать заяви Івана в YouTube-подкасті "SEGOZAVTRA", де обговорювали пластичну хірургію.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Сам подкаст створено у науково-популярному жанрі. Двоє коміків, ведучий та запрошений експерт весело обговорюють серйозні теми. Все круто, до певного часу. І ось, у випуску від 10 березня 2020 року пролунали образи. В один прекрасний момент Іван Усович вирішив дізнатися, як впізнати ескортницю (тут - жінку, яка надає послуги різного характеру за матеріальну винагороду - ред.).

"Як виявити, що дівчина займається ескортом? Перше - 90%, що вона родом з України", - впевнено заявив Усович.

Його спробував перебити відомий пластичний хірург Тимур Хайдаров, на що Іван мляво відмахнувся і продовжив: - "Другий — змінено прізвище... Третє - буде змінено губи, або груди... І четверте - і дуже мало фоток з подругами, фото в студії, коротше, фотки, де вони одні".

Хірург Хайдаров спробував заперечити Івану, що така думка про українок — примітивна. На що комік заявив - "Це життя".

Далі учасники подкасту взялися продовжувати тему ескорту. Зайшла розмова про японського мільярдера Юсаку Маедзаву, який оголосив про запуск шоу, за допомогою якого шукатиме дівчину для стосунків і спільного польоту на Місяць. Іван і тут не промовчав, заявивши, що всі заявки до Юсаку були від українок. Ось такий гумор у хлопця. До речі, у Івана в лютому 2019 року був концерт в київському "Premier Palace Hotel", ціна квитка - 150 гривень.

Іван Усович, скріншот: kontramarka.ua
Іван Усович, скріншот: kontramarka.ua

Пізніше Іван взагалі вийшов за межі і зіславшись на слова третіх осіб заявив, що українки - "хабалистые". Дане слово "вікісловник" трактує як — безглузда, груба, криклива, нахабна жінка вульгарної поведінки.

Іван Усович, скріншот: YouTube-канал LABELCOM PODCAST
Іван Усович, скріншот: YouTube-канал LABELCOM PODCAST

Швидше за все, простими вибаченнями "гумористу" не відбутися. "Гумористичні висловлювання" Усовича чітко лягають під визначення — расизм (Стаття 161 КК України); (Стаття 130 КК Республіки Білорусь). Нагадаємо, що його другові, теж стендаперу, Ідраку Мірзалізаде вже заборонили виступати в Україні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, слідом за Башаровим і "Геною Букіним" з Харкова викинули ще одного любителя "потанцювати" в Криму.

Як повідомляв Знай.uа кримінальну справу за жарти про Путіна і релігії: стендап-комік втік з країни через переслідування.

Знай.uа писав, Forbes назвав найбагатших комедійних акторів.