47-річна актриса Ванесса Параді стала на захист свого колишнього чоловіка Джонні Деппа у справі проти його другої дружини Ембер Херд.

Як повідомляє видання The Blast, знаменитість подала офіційну декларацію, в якій заперечує провину актора.

За її словами, Депп не здатний на насильство, а Херд оббрехала його ім'я. Ванесса заявляє, що "ці обурливі заяви Херд завдають шкоди його кар'єрі, тому що люди продовжують вірити в ці неправдиві факти".

Джонні Депп і Ванесса Параді, фото GettyImages
Джонні Депп і Ванесса Параді, фото GettyImages

"Ми були партнерами протягом 14 років, і ми виховали двох дітей разом. Всі ці роки я знала, що Джонні добрий, уважний, щедрий і не здатний на насильство чоловік і батько", - йдеться в офіційній заяві актриси.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

До речі, в 90-х актриса Вайнона Райдер зустрічалася з актором 4 роки. Через стільки часу, вона називає їх стосунки найкращими в її житті.

Судові розгляди між Джонні Деппом і Ембер Херд тривають з 2016 року. Тоді актриса подала на розлучення, звинувачуючи колишнього чоловіка в сімейному насильстві. Він, у свою чергу, подав позов на дівчину, звинувачуючи її в наклепі та псуванні репутації.

Джонні Депп і Ембер Херд, фото GettyImages
Джонні Депп і Ембер Херд, фото GettyImages

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Джонні Депп у листуванні з другом Полом Беттані погрожував вбити Ембер Герд.

Як повідомляв портал Знай.uа, Джонні Депп оприлюднив записи, які викривають Ембер Херд.

Також портал Знай.uа писав, що в соціальній мережі Twitter оголосили війну актрисі Ембер Херд.