Педагоги Школи Леді в реаліті Нового каналу "Від пацанки до панянки" розповіли про провокації на проекті. За задумом, вони повинні були пройти своєрідну "смугу перешкод" з життя сучасної жінки. Але знайдені шампанське, пиво і коньяк зламали всі плани.

Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу

"Звичайно, алкоголь – це провокація від нас, – зізналася директор Школи леді Тетяна Мокріді. – На п'ятому тижні дівчата вже повинні вміти вистояти перед спокусою випити".

Однак пацанкам не вдалося встояти перед провокаціями пацанок. Та їх поведінка дуже засмутило педагогів.

Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу
Від пацанки до панянки, фото: Прес-служба Нового каналу

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"В реальному житті ніхто не буде ховати від них алкоголь, – каже перший заступник директора Школи леді Катерина Виноградова. – Міцні напої доступні скрізь і завжди. Також знайдуться «друзі», які запропонують випити. Просто ізолювати учениць від алкоголю – не вихід. Ми хочемо, щоб дівчата могли свідомо не піддаватися цій спокусі або хоча б навчилися обмежуватися одним келихом легкого вина".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Пацанка" зізналася у домагання вітчима.

Як повідомляв Знай. ua, "Пацанок" відправили до сексолога – навчили качати те, про що не прийнято говорити.

Також Знай. ua писав, що "Пацанка" після шоу зізналася у зґвалтуванні, аборті і проституції.