Відома українська співачка Ірина Білик активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно 49-річна знаменитість виставила трепетне фото, випустивши свіжий хіт "Ресницы" в честь ювілею, який відсвяткує 6 квітня. Так, артистка позувала в білосніжному затишному светрі-оверсайз з ніжним вечірнім макіяжем, порадувавши шанувальників відмінною новиною - пісню вже можна послухати на всіх цифрових музичних майданчиках.

"У ці березневі вечори ця пісня, як ніяка інша, може бути вам особливо до душі. Тепер мій сингл "Ресницы" доступний на всіх цифрових майданчиках.", - поділилася радістю Білик. Фолловери не пройшли повз, залишившись в захваті: "Вії і Коробочки-пісні до тремтіння!!!💣💣💣", "Улюблена пісня з глибоким змістом🎶💙", "Обожнюю цю пісню!!😍😍😍😍", "Аааааааааааа❤️ хто купив? Я купила 😘😘😘 цьом!!!!", "У всіх піснях завжди знаходжу себе....Дякую за творчість!", "Молодець, гарна робота👏👏👏", "Яка класна пісня 🔥🔥🔥❤️", "Одна з кращих ❤️🔥👌🏻", "Як завжди душевно!", "Іринка!!!👍🔥🔥🔥 Обожнюю вашу творчість!!!👏 Будьте здорові, кохані❤️і щасливі!!!))))💐💐💐", "Ірочка, просто чудова пісня, молодець 💖".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.

Також Ані Лорак вирішила показати чергове селфі з машини.

А ще Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана в рамках Ukrainian fashion week.